Vladica Jovanovski - Госпожа, ај прибери си го малиов молим те!

ECS E09E16 Archive


Classmate PC drivers – 2Go PC

Завчера се нафатив да инсталирам XP на новите школски лаптопи за деца (кинески срања со неверојатни 8 GB хард диск (или SD картичка?)), сини по боја со рачка на нив, и фатив корења тражејќи драјвери. Немаат ни име на произведувачот на нив, нити па модел. Имаат само некој натпис ComTrade кој уствари е име на…

Read More